aryachts

GreekEnglish (United Kingdom)

Τελευταια Νεα

Εορταστική Προσφορά! Εορταστική Προσφορά! Καθώς πλησιάζουν οι γιορτές, μπήκαμε στο κλίμα και ετοιμάσαμε τα δικά μας δώρα!Γνωρίζοντας πόσο επιθυμητά είναι τα διάφορα έξτρα πακέτα εξοπλισμού στα νέα σκάφη, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουμε το Dehler 35 με δώρο ένα απο τα πακέτα της επιλογής σας.Η προσφορά ισχύει μέχρι το τέλος του χρόνου, επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για περαιτέρω πληροφορίες.
ΤΟ DEHLER 32 ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΩΡΟ! ΤΟ DEHLER 32 ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΩΡΟ! Το Dehler 32 είναι τώρα ένα σκάφος με πολλούς χώρους.   Ψάχνοντας για χώρο, βρήκαμε πολύ.   Το εσωτερικό του Dehler 32 ανανεώθηκε ολοκληρωτικά. Κάποιοι πελάτες είχαν παραπονεθεί ότι το σκάφος είναι πραγματικά καλαίσθητο με την νέα επιλογή με τη ρόδα και ότι έγινε ένα πραγματικό σκάφος, αλλά δεν είχε χώρους!ᅠ   Ασχοληθήκαμε σκληρά με το ζήτημα αυτό και πιστεύουμε πως βρήκαμε μία εν...
Dehler at Duesseldorf Boot Dehler at Duesseldorf Boot   Όπως τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος η έκθεση σκαφών στο Duesseldorf της Γερμανίας έδωσε την ευκαιρία σε όλους όσους ασχολούνται με τον χώρο της θάλασσας να δούν απο κοντά τις εξελίξεις. Εκεί είδαμε γνωστές εταιρίες και εργοστάσια του χώρου, μεταξύ αυτών και την Dehler Yachts, η οποία παρουσίασε τη σειρά σκαφών παραγωγής της για το 2011. Τα σκάφη που παρουσιάστηκαν ήταν τα D 29, D 32, D 35 και D 4...
Dehler 45 – ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ “GREYHOUND” Dehler 45 – ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ “GREYHOUND” Το Dehler 45 “Greyhound” Edition είναι η επιτομή κατασκευής της Dehler Yachts με τον λεπτό σχεδιασμό του και εξοπλισμένο με ένα πολύ καλό πακέτο που περιλαμβάνει τα πιο επιθυμητά έξτρα. Η κομψή γάστρα επιδόσεων είναι φινιρισμένη με ανοιχτό “Telegrey” gelcoat και σκούρα γκρί γραμμή ισάλου. Με πανέμορφο κατάστρωμα, σπιράγιο και cockpit ξύλου teak για μια πραγματικά ειδική εμφάνι...
alt

Εορταστική Προσφορά!


Καθώς πλησιάζουν οι γιορτές, μπήκαμε στο κλίμα και ετοιμάσαμε τα δικά μας δώρα!


Γνωρίζοντας πόσο επιθυμητά είναι τα διάφορα έξτρα πακέτα εξοπλισμού στα νέα σκάφη, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουμε το Dehler 35 με δώρο ένα απο τα πακέτα της επιλογής σας.

Η προσφορά ισχύει μέχρι το τέλος του χρόνου, επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για περαιτέρω πληροφορίες.ΤΟ DEHLER 32 ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΩΡΟ!

Το Dehler 32 είναι τώρα ένα σκάφος με πολλούς χώρους.

 

Ψάχνοντας για χώρο, βρήκαμε πολύ.

 

Το εσωτερικό του Dehler 32 ανανεώθηκε ολοκληρωτικά. Κάποιοι πελάτες είχαν παραπονεθεί ότι το σκάφος είναι πραγματικά καλαίσθητο με την νέα επιλογή με τη ρόδα και ότι έγινε ένα πραγματικό σκάφος, αλλά δεν είχε χώρους!ᅠ

 

Ασχοληθήκαμε σκληρά με το ζήτημα αυτό και πιστεύουμε πως βρήκαμε μία εντυπωσιακή λύση.

 

Το Dehler 32, μοντέλο του 2011-12, τώρα παρουσιάζει:ᅠ

 

Βαθύτερα ντουλάπια με πορτάκια στο σαλόνι

Ένα νέο βαθύ ντουλάπι στην κουζίνα

Ένα έξτρα ντουλάπι κάτω απο τον νεροχύτη

Περισσότερο χώρο εργασίας

Ένα ανοιχτό ντουλάπι πάνω απο το ψυγείο

Μεγαλύτερη επιφάνεια στον χώρο πλοήγησης

Καλύτερο ψηλότερο καθιστικό στο σαλόνι

Νέο ντουλάπι στην τουαλέτα

7 εκατοστά μακρύτερο διπλό κρεβάτι στην πλωριά καμπίνα

 

Το νέο εσωτερικό είναι μέρος του ανανεωμένου Dehler 32.

Dehler at Duesseldorf Boot

Dehler at Duesseldorf Boot

  

Όπως τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος η έκθεση σκαφών στο Duesseldorf της Γερμανίας έδωσε την ευκαιρία σε όλους όσους ασχολούνται με τον χώρο της θάλασσας να δούν απο κοντά τις εξελίξεις. Εκεί είδαμε γνωστές εταιρίες και εργοστάσια του χώρου, μεταξύ αυτών και την Dehler Yachts, η οποία παρουσίασε τη σειρά σκαφών παραγωγής της για το 2011.

Τα σκάφη που παρουσιάστηκαν ήταν τα D 29, D 32, D 35 και D 45, ενώ παράλληλα μπορούσε κανείς να δεί και τρισδιάστατες απεικονίσεις του νέου μοντέλου D 41 το οποίο αναμένεται να βγεί απο την παραγωγή τον ερχόμενο Ιούλιο.

Για άλλη μία φορά επιβεβαιώσαμε απο κοντά την υψηλή ποιότητα κατασκευής των σκαφών, ενώ παράλληλα ο μοντέρνος σχεδιασμός μας έδειξε πως η Dehler, σύμφωνα με τις επιταγές της εποχής, παραμένει ένα ναυπηγείο που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες του ιστιοπλοϊκού κοινού, προσφέροντας ένα σκάφος απόδοσης εναρμονισμένο με την αγορά όσον αφορά τις οικονομικές και ποιοτικές απαιτήσεις.

Γενικότερα, η έκθεση φέτος έδειξε να έχει αναζωογονηθεί σε σχέση με το παρελθόν και ειδικότερα, το ιστιοπλοϊκό σκάφος φαίνεται πως τραβάει και πάλι το ενδιαφέρον του κοινού καθώς παρατηρήσαμε αυξημένη κίνηση στους χώρους παρουσίασης των ιστιοπλοϊκών σκαφών, ενώ παράλληλα είδαμε νέες εταιρίες οι οποίες δραστηριοποιούνται στο χώρο κατασκευής ιστιοπλοϊκών σκαφών για πρώτη φορά.

Dehler 45 – ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ “GREYHOUND”

Dehler 45 – ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ “GREYHOUND”


Το Dehler 45 “Greyhound” Edition είναι η επιτομή κατασκευής της Dehler Yachts με τον λεπτό σχεδιασμό του και εξοπλισμένο με ένα πολύ καλό πακέτο που περιλαμβάνει τα πιο επιθυμητά έξτρα. Η κομψή γάστρα επιδόσεων είναι φινιρισμένη με ανοιχτό “Telegrey” gelcoat και σκούρα γκρί γραμμή ισάλου. Με πανέμορφο κατάστρωμα, σπιράγιο και cockpit ξύλου teak για μια πραγματικά ειδική εμφάνιση.

Η έκδοση “Greyhound’’ έρχεται εξοπλισμένη με ένα πρόβολο κατασκευασμένο με ανθρακονήματα για χρήση με ασύμμετρο μπαλόνι ώστε να μπορέσετε να έχετε την καλύτερη απόδοση απο το άψογο Dehler 45. Η μαΐστρα και η τζένοα είναι tri-radial cut Norlam απο την διάσημη North Sails, φινιρισμένα σε ανοιχτό γκρί ώστε να συμπληρώνεται η συνολική εμφάνιση. Για τις ημέρες με μπουνάτσα είναι εγκατεστημένη η αναβαθμισμένη μηχανή Volvo D3-50 50 ίππων και φυσικά μία τρίφτερη αναδιπλούμενη προπέλα.

Στο κατάστρωμα το ηλεκτρικό βιτζιρέλο της Harken επιτρέπει τον εύκολο χειρισμό όταν δεν υπάρχουν αρκετά χέρια. Το ανασυρόμενο σύστημα άγκυρας μαζί με έναν ηλεκτρικό εργάτη κάνουν την αγκυροβόληση πολύ απλή και με την άγκυρα μαζεμένη η όμορφη γραμμή του Dehler 45 παραμένει άθικτη.

Μία ισχυρή ανασυρόμενη προπέλα πρόωσης πλώρης επιτρέπει εύκολες μανούβρες σε περιορισμένους χώρους, χωρίς όμως να επηρεάζεται το υποθαλάσσιο προφίλ. Και κλείνοντας το τεχνολογικό κομμάτι, το “Greyhound” έρχεται πλήρως εξοπλισμένο με ηλεκτρονικά όργανα ναυσιπλοΐας, συμπεριλαμβανομένου ενός ηλεκτρονικού χάρτη πλοήγησης και ενός αυτόματου πιλότου.

Κάτω απο το κατάστρωμα θα βρείτε το πανέμορφο εσωτερικό ξανθού ξύλου teak, το οποίο αποπνέει μία ζεστή χαλαρωτική ατμόσφαιρα σε συνδυασμό με την εξαίσια ταπετσαρία ώστε να ολοκληρωθεί η πολυτελής αίσθηση αυτού του πακέτου Περιορισμένης Έκδοσης. Για τις ημέρες που πρέπει να φροντίσετε ένα ολοκληρωμένο πλήρωμα έχετε ένα επιπλέον ανοξείδωτο ψυγείο με ανοιγόμενη εμπρόσθια θύρα.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Ειδική Έκδοση “Greyhound” του Dehler 45 επικοινωνήστε μαζί μας στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Δημοσκoπηση

ΣΚΟΠΕΥΕΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΝΕΟ ΣΚΑΦΟΣ ΣΤΟ ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ?
Αποτελέσματα

Newsletter

 

Social Bookmarks

Αντιπροσωπειες

Είμαστε αντιπρόσωποι των εταιρειών :


Επικοινωνια

Διεύθυνση:
Αιόλου 72, Παλαιό Φάληρο , Αθήνα
Τηλέφωνα:
+30 - 6945 548893
+30 - 6944 783201
Email: info@aryachts.gr

You are here: Αρχικη